tiistai 16. huhtikuuta 2013

Nämä muistot säilyvät ikuisesti!

Heissan kaikki taas, ajattelin päivitellä taas pötkössä kuulumisia,koska en ole kirjoitellut tänne hetkeen ja nyt on sellainen olo, että voisi päivitellä viikonlopun ja alkuviikon kuulumiset. Muutenkin olen kipeänä niin on aikaa vähän miettiä,että mitä sitä tuli taas puuhattua kenen kanssa ja millaisissa fiiliksissä. Katsotaan kuinka pitkälle ajatus kantaa. Lisäksi fiilistelen tässä samalla kirjoittaessani Ellie Gouldingia joten ajatukset pyörivät eilisessä keikassa (siitä alempana lisää) <3

Eli aloitetaan perjantaista. Meillä oli pitkään suunniteltu peli-ilta, johon osallistui minä(kappaskappas),Veli,Dani ja Henriikka ja se pidettiin täällä minun kämpilläni Maunulassa. Veli ja Henkka(henriikka) toivat pelejä enemmänkin kuin yhden,mutta päädyimme pelaamaan vain yhtä peliä. Se oli nimeltään Dixit ja pelasin sitä ensimmäistä kertaa. Olen erittäin huono oppimaan uusia pelejä, joten Veli joka saapui ensimmäisenä pelin kanssa niin joutuikin jonkun puolituntia opastamaan minulle sääntöjä ja luulinkin,että osaisin pelata,mutta kun Veli selitti myöhemmin muillekkin sääntöjä niin eihän siitä tullut sitten taas mitään. Olin ihan pihalla. Kyseistä peliä kuvaillaan seuraavalla tavalla. "
Dixit on lukuisia palkintoja maailmalla voittanut kysely- ja bluffauspeli. (mm. Vuoden Peli, Spiel des Jahres) Pelaajat kysyvät vuorotellen toisiltaan arvoituksen, jonka vastaus on piilotettuna kysyjän salaa valitsemaan maalaukseen. Oikean kuvan poimiminen ei ole helppoa, sillä muut pelaajat yrittävät bluffata sinua väärillä kuvilla. Lennokas mielikuvitus on hyvä apu tässä koko perheelle sopivassa hauskassa seurapelissä!" Voin kertoa, minulla on erittäin vilkas mielikuvitus,mutta sanojen keksiminen sellaisella tavalla.että saat pisteitä kierroksellasi,ei ollut todellakaan mikään helpoin tehtävä. Ja lopputulos olikin se,että minä kappas kappas hävisin pelin. Ehkä ensikerralla voitan sitten?!?

Pelailujen jälkeen otimme porukalla kuvia muunmuassa duckface ja silmälasikuvia ja voin kertoa,että naurettiin kyllä taas niin huolella,että nuorunnuttiin silmissä ainakin 10-vuotta. Olimme naukkailleet kokoillan vähän mietoja juomia ja minun ja Henkan hienon ylipuhumisen jälkeen päädyimmekin lähtemään meille tuttuun ja turvalliseen Ale-pubiin. Kaikki muut meistä lähtivätkin paitsi Dani,joka päätti lähteä kotiinpäin asemalta. Alessa ilta sujui normaalin kaavan mukaan naurun,juttelun,juoruilun merkeissä,sekä tietenkin minulle se tärkein tanssimisen pyörteissä. Perjantai oli kokonaisuutena erittäin mukava ilta,kiitos toverit taas <3



 


Launataiaamu alkoikin väsyneissä tunnelmissa ja minut herättikin Oulusta tullut hyvä ystäväni Hanna. Hän hakkasi oveni takana ja huuteli ja lopulta pääsinkin ovelle asti. Aamupäivä menikin siinä juoruja vaihdellessa ja päivitellessä kuin mukavaa on taas nähdä pitkästä aikaa. Siinä samalla meikkailtiin ja muutenkin valmistauduttiin iltaa varten,sillä sovimme pitävämme vähän irtiotto arjesta illan. Suuntasimmekin hakemaan juominkeja ja alkuilta jatkuikin hyvän musiikin,juominkien ja nauramisen merkeissä. Hanna tututun kaavan mukaan kutsui porukkaa luokseni illalla käymään ja niitä tulikin taas ihan mukavasti. Kuvia ei valitettavasti illalta minulla oikein ole hirveästi, Hanna toimi kuvaajana tässäkin illassa omalla kännykälläään. Mutta voin sanoa,että oli erittäin mukavaa ja aina niin randomia. Hannan seurassa, menee aina yhtä lujaa..Ollaan vähän sellainen katastrofikaksikko kun päästään samaan seuraan. Mutta isokiitos myös kaikille muillekkin jotka tulivat illan aikana käymään luonani (Christian, Viivi, Melina, Henu, sekä Joonas).




Suununtai alkoi taas erittäin väsyneissä oloissa ja toivoinkin jo hetken aikaa,että saisin vain jäädä sängynpohjalle katsomaan muumeja ja muutenkin vätystelemään vain kokopäiväksi. Lisäksi olin erittäin ärtynyt sillä silmäni oli verestävän punainen ja erittäin kipeä. Käytän siis piilolinssejä ulkonäön takia ja olinkin varma, että näyttäisin ilman niitä ihan kauhealta kokopäivän. En halunnut liikkua mihinkään. Pikkuhiljaa kuitenkin aloin valmistautumaan ja päädyin sellaiseen meikkiyhdistelmään missä minulla on vain meikkipohja, ripsiväri ja punaiset huulet. Loppujen lopuksi tämä näytti ihan kivalta.

Lähdin liikkumaan siinä ennen viittä asemaa kohti sillä Seinäjokilainen ystäväni Janniina oli tulossa luokseni. Emme ole nähneet ikuisuuksiin joten juteltavaa ja juoruttavaa riitti ja suut vaahdossa papatimme viimeisistä juonenkäänteistä elämässämme. Ostimme taas mietoja alkomaholijuomia matkallamme takaisin keskustasta Maunulaan päin. Aloimme samalla kuin aloittelimme niin ottamaan kuvia ja saimmekin pari ihan onnistunutta otosta.


Olimme suunnitelleet menevämme käymään "uudessa DTM.ssä" koska kumpikaan ei ole käynyt siellä aikaisemmin vielä. Minusta uusi paikka oli paljon huonompi vanhaan verrattuna. Rakastin vanhassa sitä,että siellä oli ylä-ja alakerta nykyisen yksikerroksisen sijaan. Eikä siellä oikein ollut porukkaa. No toisaalta oli sunnuntai niin en välttämättä ihmettele! Istuimme Cristal Snown vieressä ja Janniina juttelikin hetken aikaa hänen kanssaan ja kertoi muunmuassa hänelle,että hänellä on hikka.(hienoa! :D) Minä tyydyin kuuntelemaan vierestä. Hetken juteltuamme menimme tanssilattialle ja olimmekin siellä kahdestaan tanssimassa mikä ei ikinä ole mikään ihanteellisin tilanne. Jossain vaiheessa menimme juttelemaan erään tyttöporukan ja penispojan kanssa(oikea nimi taisi olla beni tai joku vastaava) ja he olivatkin oikein mukavia. Päädyimme jatkamaan seuravaavaan baariin maman vähäisen porukan takia kahden tytön kanssa keihin tutustuttiin. Tarkoituksemme oli mennä Ale-pubiin (vaihteeksi), mutta ystäväni ei päässyt sisälle joten päädyimme menemään johonki olohuonebaarityyliseen paikkaan joka on lähellä Venueta. Siellä oli oikein mukava tunnelma ja soi oikein letkeää musiikkia. Päädyimmekin tanssimaan hetken aikaa pöydällä toisen näistä uusista tuttavuuksista kanssa ja se oli oikein mukavaa.. Nyt sekin on tullut koettua hoho! Täältä ilta jatkui vielä mäkkärin kautta kotiin ja tutustuimme oikein mukavaan taksikuskiin kotimatkalla joka antoi privaattinumeronsa ja sanoi että voimme aina soittaa jos tarvitsemme apua. Juttelimme hänen kanssaan kaikesta taksiin oksentamisesta ja siitä millaista taksikuskin ammatti yleensä on.

Maanantai aamu alkoi erittäin koomaisissa tunnelmissa ja vielä pitkällä päivääkään mennessä emme olleet iskussa Janniinan kanssa. Kumpikin vaan jatkoi unia ja päädyimmekin ottamaan ihan kauheita koomauskuvia jotka eivät tasan tule ikinä mihinkään näytille. Nauroimme niille väsyneinä pitkän aikaa, ennenkuin saimme kammettua itsemme ylös ja aloitettua valmistautuminen. Valmistautuminen keikalle jota olimme odottaneet kuin kuuta nousevaa. ELLIE GOULDIN näkisimme sen pian. Johan siinä pikkuhiljaa alkoikin fiilis nousta kun ajatteli,että pian näkisi senkin<3 Lähdimme kuitenkin vielä väsyneinä keskustaan ja päädyimme syömään spurguruokaa rautatientorin johonkin käytäville surullisen viulusoito tahdissa. Se oli erittäin koomista voin kertoa. Itse ostin vaihteeksi liikaa ruokaa ja kun viimein päädyimme jonottamaan tavastian eteen niin jouduin suosiolla jättämään kirsikkatomaattini (nyyh), mehutölkin loput,sekä limsapullon Tavastian eteen. Hyi minua mitä roskausta! Odotimme ovien edessä kaksi tuntia ja kaikenlisäksi satoi ja oli muutenkin erittäin kylmä. Jonottaessamme aloimme juttelemaan eri ihmisten kanssa ja tutuistummekin pariin tositosi ihanaan ihmiseen (tommiin ja juliaan) Olisin voinut vaikka vannoa,että olisimme tunteneet heidän kanssaan koko ikämme koska niin helppoa juttelu oli ja juttua riitti. Ja parasta oli,että meidän tällä pikku Julialla oli 18-vuotis syntymäpäivät eilen<3 Onnea vielä Julia. Sitä puhuimmekin kuin paras syntymäpäivä lahja oli kun pääsi Ellien keikalle.

Kun pääsimme sisälle ovista niin alkoi seuraava jonotus ja odottaminen sillä ovi oli kiinni missä lava sijaitsi ja kaikki olivat ihan jännitystärinöissä,että kuinka tulee käymään. Pääsemmekö eturiviin vai emme. Voi se tunne kun tajusimme,että ovet aukeaa. Kaikki ryntäsivät ja säntäsivät matkaan ja me koko joukko PÄÄSIMME ETURIVIIN ja kaiken lisäksi olin suoraan siinä mikrofonin edessä eli siis jonottaminen kannatti taas. Olimme ihan fiiliksissä. Ennen Ellietä oli kaksi lämmittelybändiä. Ensin oli Matthew Koma joka oli aivan uskomattoman hyvää ja letkeää musiikkia ja rakastuinkin Matthewiin ja olin hymyssä suin koko heidän keikkansa ajan. Mahtava aloitus keikalle siis. Seuraavana olikin sitten Charli XCX, joka oli aivan uskomattoman hyvännäköinen tyttö jonka kappaleet olivat myös erittäin tarttuvia ja olin taas yhtä hymyä. Eli oikein hyvin valitut lämmittelybändit, kiitos noista!

Mutta sitten kuin se tärkein aloitti, niin voi sitä kylmien väreiden määrää. Sulin sillä Ellie oli joku suloisin ja sympaattisin laulaja ja jaksoi hymyillä ja kiitellä jokaisessa välissä yleisöä ja kertoili kuinka tykkää olla suomessa ja että olemme matalaäänisin möreä yleisö mitä hän on ikinä nähnyt! Hän halusi siis tietää osaako kukaan möristä hevimörinää ja kun tämä yksi mörisi niin sitten seuraavaksi koko yleisö oli mukana! Olen pettynyt kännykkääni sillä kolmannen kappaleen kohdalla loppui minun tuurilla akku niin ei hirveästi saanut kuva-videomuistoja, mutta nytkun miettii jälkeenpäin niin olen ihan tyytyväinen koska sain keskittyä koko keikan ajan vain siihen hetkeen ja olla fiiliksissä. En voi muuta sanoa kuin kiitos ELLIE GOULDING, tule pian takaisin Suomeen! <3



Keikan jälkeen vaihdoimme fiiliksiä Tommin, Janniinan ja Julian kanssa ja kaikki olivat ihan pyörryksissä ja fiiliksissä. Se oli jotain sanoinkuvaamatonta. Jäimme hengaamaan Tavastialle ja olimmekin lopulta viimeiset asiakkaat siellä ja lopulta lähdimme itsekin valumaan sieltä pois. Mietimme kovasti mihin menisimme sitten. Päädyimme istumaan sokoksen mäkkäriin varmaan pariksi tunniksi ja tutuistumme toisiimme lisää. Oli erittäin mukavaa,mutta huomasi aina väliin,että kuin ihmiset alkaa olla poikki kun kaikki vuorotellen nuokkuvat pöytien päällä. Jossain vaiheeessa päädyimme lähtemään sitten pysäkkiä kohti. Odottelimme todella pitkältä tuntuneen ajan maassa sateessa,että bussi tulisi mutta eihän sitä ikinä tullut joten päätimme ottaa taksin. Hyvästelimme Tommin ja Julian ja suuntasimme erittäin väsyneinä taksin sisälle. Minun luokseni päästyämme kumpikin vain nukahti lähes samantien.

Tiistaina eli tänään sitten Janniinan juna lähti aamulla jo 7.30 joten kerkesimme nukkumaan sen alle kaksi tuntia, olen siis erittäin nuutunut. Saatoin Janniinan pysäkille ja suuntasin takaisin nukkumaan. Olen sopivasti tullut kipeäksikin tässä, joten seuraavat päivät menevät täysin lepäilyn merkeissä sängyssä röhnöttäen. Mukavaa alkuviikkoa kaikille ja kuulumisiin <3 minä jatkan tässä Ellien fiilistelyä ja koomausta!

-LALA


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti