torstai 4. huhtikuuta 2013

...aurinko paistaa, ei oo huolen häivää..

Tässä onkin mennyt hetki aikaa ilman kirjoittamista, joten päätin kirjoittaa ihan viimeaikaisista kuulumista ja tapahtumista. Ensinnäkin hyvää huhtikuuta kaikille. Kesä senkuin lähestyy(oijoijoi), ei malttaisi odottaa enää kyl yhtään, että pääsee viettämään aikaa enemmän ja enemmän ulkona, sekä puistossa hyvässä seurassa, hyvää musiikkia kuunnellen. Jotenkin vaikka kaikki asiat ei olekkaan mallikkaasti niin elämä hymyilee ja oma olemus sen mukana on yhtä hymyä. Luulen, että tämä johtuu pitkälti auringosta.

Kävin tässä joku viikko takaperin tampereella moikkaamassa siskoani ja tuli sitten varattua siellä ollessani vihdoin se kauan puhututtanut tatuointiaika. Olen tästä vieläkin ihan jännitystärinöissä,koska tatuointi jonka otan niin on vain mielestäni joku upein. Siskoni suunnitteli tämän minulle <3 Varasin ajan Precious Tattooseen ja siellä Sinille. Paikka vaikutti minusta erittäin hienolta ja itse tatuoijakin vaikutti oikein pirteältä ja mukavalta tapaukselta. Jännityksellä siis odotan 3.8.2013 klo 12.00, koska silloin se tapahtuu. Otan tämän tatuoinnin olkapäähäni ja siitä tuleekin suhteellisen kookas tapaus. Enää olisi siis vain odotettava ja kerättävä tarvittava summa siihen mennessä.

Tampereella ollessani kävimme myös Huoratronin keikalla, ja kuinkas muutenkaan kuin eturivissä tönötettiin. Voin kertoa, että oli kaiken sen hinnan arvoinen (jonka siskoni maksoi, upsii) ja oli,ehkä yksi mieleenpainuvimmista keikoista missä olen ollut. Ja fiilikset ainakin oli ihan katossa, sillä löysin netistä keikalla otettuja kuvia ja kuinkas muutenkaan, kaikki muut ovat normaaleita, mutta minä olen joka kuvassa joko karjumassa tai muuten vain psykopaatin näköinen (miksi aina minä??)

Nyt viime perjantaina sitten taas oli hyvän ystäväni Henriikan luona munanjahtipartyt ja siellä olikin meitä normaalipoppoo koossa ja voin kertoa, että tuntuu kuin olisi nuorentunut taas silmissä ja kehossa, koska henriikka oli piilottanut meille munia ympäri heidän kämppää ja kun kello löi seitsemän niin kaikki säntäsivät matkaan. Voi sitä kiljunnan ja naurun määrää kun myllättiin koko kämppä perin pohjin. Itse tunnetusti innostuin hetkessä, mutta olinkin paljon huonompi etsijä kun muut ja tyydyin utelemaan henriikalta vähän väliä munien sijainteja. Löysinkin sitten lopulta ihan mukavan saaliin! Parasta oli kyllä, kun munat oli löydetty niin kukaan ei jaksanutkaan syödä niitä vaan ne laitettiin pöydälle ja henriikalle jäi koko saalis itselleen (sitä hän syö vielä ensi vuonnakin varmasti!) Henriikan luolta lähdimmekin jo meille niin tuttuun Ale pubiin.. Siellä ilta jatkui suht normaalin kaavan mukaan, paitsi, että porukallemme iski väsymys ja ihmiset alkoivat valumaan koteihinsa jo siinä yhden-kahden maissa.

Nyt sitten tiistaina oli tarkoitus nähdä velin,danin ja mirkan kanssa porukalla kaupungilla, mutta poijjaat nukkuivatki pommiin joten nähtiin mirkan kanssa kahdestaan. Oli oikein mukava päivä ja tuli oltua oikein reippaita ja vietettiinkin koko päivä ulkona, kuvauksen merkeissä. Löydettiin monta hyvää paikkaa mihin kesällä tullaan porukalla viettämään kaunista kesäpäivää piknikin merkeissä. Meitä luultiin ammattikuvaajiksikin, daamn kun olisi pitäny huijjaa vaan, että ollaan.

Lisäksi kävin tänään tutustumassa Siniseen Verstaaseen johon luultavammin pääsen työkokeiluun toivottavasti tässä lähiaikoina ihan. Joten tuntuu että kun kesä tulee niin asiat alkaa järjestymään oikein urakalla tässä pikkuhiljaa: ) Lopuksi vielä vähän kuvauksen satoa mirkan ja minun kuvausreissulta.


-LALA


5 kommenttia:

  1. En malta odottaa elokuuhun.. silloin toivottavasti laitat kuvaa leimasta? :))

    VastaaPoista
  2. Todennäkösesti Lalan tuntien siitä tulee useampiki kuva :D - MIMI

    VastaaPoista
  3. joo elokuun alus olis tarkotus se leima ottaa ja tottakai siitä pakko kuviakin laittaa aika nopsaan: ) sais vaan aika mennä äkkii ku ei malttas oottaa sinne asti*_*

    VastaaPoista